Yaya Nadia Here :D
Blogskin baru lagi :D

Sunday, 18 March 2012 | 0 Comment [s]

     Woiwoiwoi. Tengok blog aku, tengok skrg tengok *jakunn* haha. Actually, dulu blog aku pakai blogskin directioner tau. Okay cool gilaa T_T tapi aku bosan laa, bukak blog je gmbr OneDirection. Haha =-= Skrg blog aku warna pink, fuyoooo jambu ^^v haha. sebenarnya aku tak suka warna pink tpi tengok blogskin nie awesome gila kannn so aku guna je laa x) Lepastuh aku edit-2 je laa. Cuma bahagian stuff dengan site tuh je aku tak siap edit lagi. ingatkan bahagian stuff tuh aku nak change dri letak tutorial and freebies baik aku letak gambar-2 OneDirection . Lagi plusplus awesomee kan xD Haha. 
      Now, aku nk edit tpi macam malas jea -.- Sebab skrg aku on guna lappy kakak aku haha lol -........- Mama aku dgn kakak aku pegi jusco. Abang-2 aku takde rumah. Ayah aku dengan adik aku sebok buat keje dekat bawah. Aku jea la hari-2 ngadap laptop. Sampai aku rabunnn xD Nak buat cermin mata ahhhhh macam ni biar aku nampak nerd sikit *O* Hahaha. Skrg aku taktau nak buat ape -.- melayann twitter , facebook, blog, youtube tuh jea la keje aku hari-2 time cuti nie. hikhokk :D 
       Esok dah nak sekola, wohooo tak sabarnyaa xD Miss my bestfriends //THESIBLINGS\\ Tak sabar tapi homework tak siap-2 lagi . Hahahihihohohehehuhu :3 Alahhhh, homework matah dengan english jea kot. Worksheet dekat paper, kejap lagi aku buat siap la tuh. Hahah. Okayyy now, aku nak on twitter tgk sape yg nk tweet dgn aku. Wahahaa. Facebook semua sombong. Friends yang online sampai 400+ tpi sorang pun tkde tegur. Busy la tuhhh kott :'3 Haha kbye korang, jumpa esok okayyyyy. School school xD #Excited.
Gambar tuh takde kena mengena dengan post aku nie okay. Saje nak bagi korang tengok, seram tak seram tak. Buatnya jambatan tuh robohh kan -..- OMG. Haha, okay nk buat homework *gigit pen*


Older Post
The Disclaimer


Hi there, Yaya Nadia here. 14teen young. SMK Seri Perling, Johor. I created this blog on my own interest. All I wrote in this blog just a shit nonsense thing, but who cares? My blog my rules. Please don't stole or copy anything from here, I do appreciate you. Kinda busy lately so I rarely update. However, thanks for visiting. Enjoy yourself okayy ! :)


Navigations!

Diary About OneDirection Site


Let's Speak!



The Credits!


Template by : Atira Natasya
Basecode by : Nurynn
& Farisyaa Awayy
Header By: Ziera
Full Edited : Yaya Nadia

Best View at GOOGLE CHROME!