Yaya Nadia Here :D
Friends :)

Tuesday, 13 December 2011 | 0 Comment [s]

     Hallo :D Hari ni budak sukaa mengarutt nk buatt post somethingg taw :3 Aku sebenarnya rindu kawan-2 aku taw . Haha :[ Especially The Siblings. Haishh , bila sehh nak naik sekola . Rindu dekat dua orang bestiee aku nie . Hanis and Yamien . Adohhh --' Kan bestt kalau dpt buat keje gila ngan korang semua lagi . Haha , lmbt siott naik skola . Lagi dua minggu kot :'3 Haishh. Sabar yaya :D Shameen and Filzah , ingat takk time seluarr akuu tuh ? Yang mse silatt tuh . Hahaha :D Berdekakk siott ! Yoshh , ingat tak yg kau masukkan bolaa dlm baju kau tuh yg timee dkat rumah hanis tuh . Hahaha , bodoh gilaa .
     Rose , ingat lgu yg kita nyanyi tuhh ? ' ci ci ci cintaa . ' . Hahaa , tak boleh bla tgk rose nyanyi time tuh XD Teha , aku still remember rambut kau . Hahaha mak jemahh . yang dekat rumah hanis tuhh . hahahah , kau sportingg gilaa siott xD My teddybear . Haha puihhh :P Ishhh . Qilaa , aku takkan pernah lupakan time kita gado tuh --' bapak arhh . Tak bertegor seminggu siott . Hhah . Mcm bdk-2 kita nie kan .
     Dayana , ingat tak mase dekat padang masa PJ tuh . Bodoh sehh . Amik kayuu mainn pukul-2 ehh . Hahaha xD Awien and Mimien, aku paling suka yg diorang nie. Hahaha . Yang dgn mimien , time jatuhh dkat lumpurr tuhh . main tolak-2 . Hahahah , kesian kau. Kesiann aku jugak XD Hahah :] Bestt gilaa jatuhhh  dpnn Hafiz dgn Syafiq . Bengangg siott --' Lepastuh pegi bersihkan baju dekat bilik wuduk . Haha , yg si awien boleh amik gmbr lagi --' hahaha .
      Hanis & Yamien , aku lgi bnyak sweet memory dgn diorang . Haha , ingatt kita belasahh si Idhamm tuh yamienn ? Sakit hati gilaa timee tuu ><" Hahaha . Ingatt yg kita buatt mulutt 'jibekk' tuhh ? Yang kita buatt-2 jadi cacat tuhh ? Ingatt lagi yg kitaorang main-2 pukul bon*** timee naik tangga ? hanis arhh , kena terok ehh . hahaa , ingat lgi dekat padang tuh ? Yg hanis masukk bola dlm baju . ' Kau degil ehh kau degil ' . Hahaha , " kapokk ! " hahaha . Kelakar siott . Haniss ingat lgi yg kita tak kawan yamien tuh . sampai gado , menangis dia . haha , jahatt gilaa XD Banyakk kott benda best yg kita buat sama-2 . makan dkat toilett, amik gmbr dlm toilet . Satu pintu tiga org skali masuk  . HAHAHA . Bodohh gilaaa . Haha . Okay , jarii akuu dahh penat menaipp . Rinduu nk buat keje gila dgn korang semua . Rindu nak ketawa non-stop dgn korang semua . Haha, okay bye :'> Okayybyee , aku rindu korang semua The Siblings, <3 Takecare :]




Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Hi there, Yaya Nadia here. 14teen young. SMK Seri Perling, Johor. I created this blog on my own interest. All I wrote in this blog just a shit nonsense thing, but who cares? My blog my rules. Please don't stole or copy anything from here, I do appreciate you. Kinda busy lately so I rarely update. However, thanks for visiting. Enjoy yourself okayy ! :)


Navigations!

Diary About OneDirection Site


Let's Speak!



The Credits!


Template by : Atira Natasya
Basecode by : Nurynn
& Farisyaa Awayy
Header By: Ziera
Full Edited : Yaya Nadia

Best View at GOOGLE CHROME!