Yaya Nadia Here :D
Lalala , jalan-2 dekat angsana .

Sunday, 18 December 2011 | 0 Comment [s]

ASSALAMUALAIKUM .
      Tak jawab dosa , awak jawab awak suka kita . Haha :P Hmm , hari nie ahad . Haha, aku rase boring gila . Tapi best time dkat angsana tuh :'3 Aku dgn mama aku jea pegi angsana . Beli baju sekolah lhaa :] Excitedd tauu nak naik sekola nie xD Tak sabar nak jumpa The Siblings and bdk-2 SMK Seri Perling :') Rindu korang semua <3 Haha , and serious . I miss our senior form 5-2011 :] Jujur nie . Haha , walawpun tak kenal sgt dgn korang tpi rindu sehh . hahah puihh xP Tadi pegi sana aku taktau pun ade artis mane dtg kan . Pastuh mama ckp yg ade gempak selebritii lha ape lhaa. Aku pun layan jea kan mak aku tuh . Lepas makan Mcd aku terus shopping dgn mak aku . Dalam pukul 5 lebih tuh , kitaorg nk turun makan lg skali . Tapi tak jadi . Aku nampak ARIL , Mawi  , Zahid , HAZAMA and ERUL :') Tiga org yg aku capslock tuh serious HANDSOME sgt <3 Haha . Erghhh , tpi time tuh diorang dah nk balek . Aku sanggup kejar Erul smpi dekat tempat Gloriaa Jean's tuh . Tpi syg driver diaa dah gerak dulu . Byebye Erul :'( Sedihhh , sobbsobb . Haha . Benci driver nie . Penat kejar erul tpi dia dah pergi terus . Tapi kann yg bestnyaa , Hazama 'babaii' katt akuu taww . Time tuh dia dlm kereta estimaa dia tuh :3 Aku pun ingat sape lha kann yg bye dkat aku . Thenn tetiba dia tgk aku  , aku pun byee jea lhaa . Sekali Hazama , haha . Sukaa gilaa xD Hahaha , iloveyou :-* HAHA -.- Nak amik gmbr ,tpi tak dpt :3 RUGIIIIII . Hari tuh jumpa Zizan free je amik gmbr dgn dia , lepak rumah dia satu jam . Nie nk amik gmbr dgn erul pun tak boleh . Erull cuteee gilaaa XD Hahaha , yaya gedik yaya gedik . Kbyeee , penatt nehh shopping dgn mama aku . Biase lhaa mak aku , selagi angsana tuh takde depan rumahh , selagi tuh dia taknak balek . hahahaha , kbyee . Nak mandi , dah nak pukul lapan nehh :] Byeee !


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Hi there, Yaya Nadia here. 14teen young. SMK Seri Perling, Johor. I created this blog on my own interest. All I wrote in this blog just a shit nonsense thing, but who cares? My blog my rules. Please don't stole or copy anything from here, I do appreciate you. Kinda busy lately so I rarely update. However, thanks for visiting. Enjoy yourself okayy ! :)


Navigations!

Diary About OneDirection Site


Let's Speak!



The Credits!


Template by : Atira Natasya
Basecode by : Nurynn
& Farisyaa Awayy
Header By: Ziera
Full Edited : Yaya Nadia

Best View at GOOGLE CHROME!