Yaya Nadia Here :D
School , school :D

Thursday, 29 December 2011 | 0 Comment [s]

Hallo , assalamualaikum xD Hahah -.- Rindu dekat sekola , rindu dkat The Siblings <3 Haihhhh -.- Cepat lha hari rabu :/ Tak sabar neh nak naik sekola :D Huhhh , 4 Januari 2012 - Aku dah jadi senior petang :] Haha lol . Aku dah naik form two :D Wohoo ! Okay tak berapa menarik pun , please . Aku bukan berlagak jadi senior ptg , bgi aku tak menarik kot . Mmg lha, korang ckp '' Wooo ! Dah jadi senior ptg siott aku nie. Best sehh
" . Bestt ehh ? Sbb ape best ? Sbb bole tarik bdk-2 form one . Budak form one tgk sikit je , dah ckp diorang tu pandang kita badi-2. Diorang jeling kita sikit je , dah ckp diorang tak puas hati dgn kita . Benda kecik jea wehh . HAHAHAHAHA ! -.-' Setahu aku lha kan , kita dtg sekola untuk belajar . Bukan bergado :) Apa kita dpt gado-2 nie ? Buang masa ! Buat tambah dosa jea . Aku tak ckp lha diri aku nie bagus , aku tak ckp diri aku nie perfect and aku tak ckp korang tu bajet bagus pun . Aku just tulis benda nie yg korang rasa 'tak berfaedah langsong' . Bagi aku lha kan ,jadi form two bukan lha senior sgt . Nak 'senior sgt' tnggu kita form four-form five okayy ? Mwahehe
:3 Okayy , aku rasa kan korang mesti 'menyampah gila' sbb aku tulis mcm nie . Salah korang jugak . Dah tahu menyampah , sape suro baca :P Haha kbye ! Jumpa dkat sekola nanti yea bdk-2 SMK SERI PERLING :D Missyouall :-*








Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Hi there, Yaya Nadia here. 14teen young. SMK Seri Perling, Johor. I created this blog on my own interest. All I wrote in this blog just a shit nonsense thing, but who cares? My blog my rules. Please don't stole or copy anything from here, I do appreciate you. Kinda busy lately so I rarely update. However, thanks for visiting. Enjoy yourself okayy ! :)


Navigations!

Diary About OneDirection Site


Let's Speak!



The Credits!


Template by : Atira Natasya
Basecode by : Nurynn
& Farisyaa Awayy
Header By: Ziera
Full Edited : Yaya Nadia

Best View at GOOGLE CHROME!