Yaya Nadia Here :D
Blog aku buruk buruk buruk :/

Saturday, 3 March 2012 | 0 Comment [s]

      Hallo geng. Haha, blog aku buruk nak mampus xD Hahaha :'D Lamaa siak tak bukak blog. Laptop rosak la wehh. Huahuaaaa T__T Tengok aku dah tukar skin. Buruk yall. Takde mood rajin nak edit laaa -.- Aku penat gilaaa PJ tadi . Main badminton , lawan dengan Quratu lepastuh change pulak ,  aku lawan dengan Hazilaa. Quratu main slow laaa, tak best -.-'  Hahah. Muahaha, hari nie best kotttt :> Dah laaa, aku malas nak taip panjang-2. Aku penatttttttttt. Isnin sekolaa -.-' Tangan aku sakitt gila ni main badminton dari semalam. Fuhhhhhhhh. Kejang dekat lengan :'< gedik la kau yaya, hahaha. Ehh hari nie bufday raihan. Raihannn, happy birthdayyy ! :'D Okayyyy byeeeeeee takeeeeeeeeeecareeeeeeeeee. Hahah :)


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Hi there, Yaya Nadia here. 14teen young. SMK Seri Perling, Johor. I created this blog on my own interest. All I wrote in this blog just a shit nonsense thing, but who cares? My blog my rules. Please don't stole or copy anything from here, I do appreciate you. Kinda busy lately so I rarely update. However, thanks for visiting. Enjoy yourself okayy ! :)


Navigations!

Diary About OneDirection Site


Let's Speak!



The Credits!


Template by : Atira Natasya
Basecode by : Nurynn
& Farisyaa Awayy
Header By: Ziera
Full Edited : Yaya Nadia

Best View at GOOGLE CHROME!