Yaya Nadia Here :D
Blogskin baru lagi :D

Sunday, 18 March 2012 | 0 Comment [s]

Woiwoiwoi. Tengok blog aku, tengok skrg tengok *jakunn* haha. Actually, dulu blog aku pakai blogskin directioner tau. Okay cool gilaa T_T tapi aku bosan laa, bukak blog je gmbr OneDirection. Haha =-= Skrg blog aku warna pink, fuyoooo jambu ^^v haha. sebenarnya aku tak suka warna pink tpi tengok blogskin nie awesome gila kannn so aku guna je laa x) Lepastuh aku edit-2 je laa. Cuma bahagian stuff dengan site tuh je aku tak siap edit lagi. ingatkan bahagian stuff tuh aku nak change dri letak tutorial and freebies baik aku letak gambar-2 OneDirection . Lagi plusplus awesomee kan xD Haha. Now, aku nk edit tpi macam malas jea -.- Sebab skrg aku on guna lappy kakak aku haha lol -........- Mama aku dgn kakak aku pegi jusco. Abang-2 aku takde rumah. Ayah aku dengan adik aku sebok buat keje dekat bawah. Aku jea la hari-2 ngadap laptop. Sampai aku rabunnn xD Nak buat cermin mata ahhhhh macam ni biar aku nampak nerd sikit *O* Hahaha. Skrg aku taktau nak buat ape -.- melayann twitter , facebook, blog, youtube tuh jea la keje aku hari-2 time cuti nie. hikhokk :D Esok dah nak sekola, wohooo tak sabarnyaa xD Miss my bestfriends //THESIBLINGS\\ Okayyy now, aku nak on twitter tgk sape yg nk tweet dgn aku. Wahahaa. Facebook semua sombong. Friends yang online sampai 400+ tpi sorang pun tkde tegur. Busy la tuhhh kott :'3 Haha kbye korang, jumpa esok okayyyyy. School school xD #Excited.


Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Hi there, Yaya Nadia here. 14teen young. SMK Seri Perling, Johor. I created this blog on my own interest. All I wrote in this blog just a shit nonsense thing, but who cares? My blog my rules. Please don't stole or copy anything from here, I do appreciate you. Kinda busy lately so I rarely update. However, thanks for visiting. Enjoy yourself okayy ! :)


Navigations!

Diary About OneDirection Site


Let's Speak!



The Credits!


Template by : Atira Natasya
Basecode by : Nurynn
& Farisyaa Awayy
Header By: Ziera
Full Edited : Yaya Nadia

Best View at GOOGLE CHROME!